Politiek nieuws op het web

Zoeken


Laatste reacties


P.Th. de Treek (We gaan weer stemmen),
geplaatst op 23-02-2023 14:40:

TEGEN EU!
Weg met die EU klojo’s!
Ze kosten ons allen een hoop geld en het zijn ook nog Oorlog criminelen met hun steun aan Oekraïne!



Anne (Anja Hazekamp (PvdD): geen oneindige economische groei op eindige planeet),
geplaatst op 10-04-2014 16:57:

Lijkt mij ook!



SchoolGuard Nederland (Geweld op school),
geplaatst op 14-03-2009 11:47:

SchoolGuard Nederland
Voor veiligheid op school



Marleen (Europese Grondwet homo gezind),
geplaatst op 08-01-2009 2:20:

Hoi! 

Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondhangen, ben vroeger nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en usernaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

Het is me opnieuw gelukt

Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een dochter van 8 jaar dus alle tips zijn welkom!

bedankt om mij te helpen,

Marleen



Marleen (Europese Grondwet homo gezind),
geplaatst op 06-01-2009 23:43:

Hoi! 

Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben voorheen nog op dit forum geweest en nu kon ik niet meer aanmelden omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

Daarom opnieuw geregistreerd

Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na het overlijden van mijn man. Ik heb een zoon van 9 jaar dus alle tips zijn welkom!

bedankt voor de moeite,

Marleen



FoXZuni (Nederland verliest zijn intolerantie),
geplaatst op 31-10-2008 10:00:

vergeef mij de fouten beer moet beter zijn en en de zin over de regering op het laatst moet zijn dat de regering daar dus geennnn jaren over moet soebatten en altijd met drogredenen komt om te verklaren waarom er nog steeds geen oplossing is …en ik zeg niet dat het allemaal makkelijk is maar het is te triest voor woorden…dat eigen mensen vertrekken naar het buitenland om de buitenlandse criminaliteit die hier in nederland tiert te ontwijken…
Er zijn veel teveel organisaties en mensen mee bezig die zogenaamd de goeie oplossing weten…de enige oplossing is toch naar de ouders gaan ze op hun rechten hier in nederland wijzen, ze op hun plichten wijzen…cultuur kan je in je eigen huis toepassen, nederlandse cultuur is buiten ook en daar hebben ze zich zeker aan te passen wat betekend dat ouders de eindverantwoording dragen voor wat hun kinderen buiten uitvreten…en dat geldt voor zowel nederlandse als buitenlandse mensen…en als nederland zijn imago weer terug wil krijgen bij zijn eigen volk en in het buitenland zal het daar eens hard aan de slag moeten gaan en ophouden met amerikaanse spelletjes hier naar toe te halen…wij zijn amerika niet wij zullen nooit amerika kunnen worden, het is een cultuur die daar hoort maar die door de regering of eigenlijk onze ministerpresident:P hierheen wordt gehaald, een sprookjeswereld waarin hij zijn tanden heeft gezet en eigenlijk een kleinjongetjesdroom is ondertussen vervalt nederland en die kant zien ze nog steeds niet , niet te begrijpen…ze doen ook hele goeie dingen want het is geen makkelijke taak om minister te zijn maar hij loopt met een dikke roze bril op en zijn medemakkers ook en het wordt dat ze die eens afzetten en werkelijk kijken wat er gebeurt en aan de hand is in nederland, waar banken de mensen het geld uit de zakken trekt, waar de belasting de mensen het geld uit de zakken trekt en met de drogredenen eigen schuld ligt alleen aan jezelf …kan wel voor een minderheid zo zijn voor een meerderheid nog altijd niet ….wil Nederland weer gezond worden zal Nederland eindelijk de verantwoording moeten nemen om er op een gezonde manier wat aan te gaan doen en de witteboordcriminaliteit uit gaan bannen…damned ik lijk wel een journalist:))) ik hoop dat ik deze mening heb mogen neerzetten…ik zet tussen haakjes in dus heellllll duidelijk het is mijn mening en ik zeg niet dat het voor iedereen zo geldt en dat iedereen zo denkt en voelt…free country free mind…dat is nog altijd het mooie in Nederland dat we niet moeten vergooien…naast negatieven punten zijn altijd nog positieven…en ik hoop dat nederland zijn balans gaat terugvinden…maar de eerste stap zal van bovenaf moeten komen denk ik …greetz FoXie



ray (Wapen kopen?),
geplaatst op 15-10-2008 11:41:

hebben ze goed gedaan dan,maar dan hebben ze wel een bekend iemand hebben die precies weet waar die wapens liggen.kweet niet wie ze verkoopt maar als de verkoper dit leest…….ik wil dr ook wel een



Kiki (Robert Molenaar. Dierenterrorist),
geplaatst op 05-10-2008 23:24:

Go Robert!



Biesma (Wouter Bos: “Ehsan Jami kan doodvallen”),
geplaatst op 07-09-2007 12:18:

De PVDA is al jarenlang een kleurloze partij met mensen die alleen zichzelf wensen te verrijken. Zoals altijd is deze partij slechts alleen op macht uit zonder nog iets van de huidige situatie in Nederland te begrijpen. Nee of je nu Ehsan Jami, Hirsi Ali of Jan Pronk heet, het maakt niet uit, ze zijn gewoon te populair onder het Nederlandse volk en de PVDA ziet het als concurrentie en zijn gewoon bang om hun felbegeerde stoel kwijt te raken. Een ding is zeker de PVDA gaat bij de komende verkiezingen heel veel zetels verliezen.



Marthijn (Bert Koenders geeft vriendjes zak geld),
geplaatst op 31-07-2007 14:26:

Links lullen, rechts vullen..!!



Sehtan (Nederland verliest zijn intolerantie),
geplaatst op 13-06-2007 12:46:

Je noemt een aantal gebeurtenissen/personen die op een negatieve wijze invloed hebben op de tolerantie in Nederland. Kun je me a.u.b. bronnen verwijzen die dat bewijzen, of is het gewoon een aanname? Mail me a.u.b.

mvg.

Sehtan



Shane (Enschedeër stak slachtoffers tijdens tbs-periode),
geplaatst op 19-04-2007 22:46:

Allereerst vind ik dat het sowieso wat matig is met de straffen in nederland, maar hier kun je nog wel een discussie over voeren. Ik ben het met jullie beiden eens al denk ik dat ik meer voel voor Jason. Ze hebben nu eenmaal een straf begaan en als deze zo ziek en zo ver gaat mogen ze daar voor boeten ook, des noods hun hele leven lang. Het jammere hiervan is dat het zo ontzettend veel geld kost, hierdoor ben ik geneigd te zeggen; Geef ze allemaal een korte proeftijd (Ca. 3 maanden) onder toezicht van deskundigen en bepaal daarna of ze terrug de bak in draaien, of dat we ze een een kans geven. Niks geen long-stays dus, of een dure gevangenis. Je hebt inprencipe genoeg aan een bed, wat primaire behoeftes qua eten en drinken en een wc met een wastafel. Of anderzijds een paar goedkopere, maar met zekerheid biedende TBS klinieken voor de mensen die het wel zouden kunnen halen. Tenslotte vraag ik me of je een kinderverkrachter wel terrug kan zetten in de maatschapij. Het is gewoon zijn/haar voorkeur, net zoals ik hetero ben en andere misschien homo- of biseksueel. Kick je daar wel van af? Graag uw mening! Laat me maar eens zien dat het anders zit… Groetjes Shane.



robert (Pechtold: hervorming Eerste Kamer dringend gewenst),
geplaatst op 21-03-2007 23:32:

Pechtholt, leeft die ook nog?



fred ([Management forum De Scopist – politiek, financieel & business nieuws voor managers] Dit keer toch maar geen stem op de SP),
geplaatst op 18-11-2006 22:49:

Zolang de SP bewezen heeft niet tot het leger der zakkenvullers te horen,en luisteren naar wat er onder de bevolking leeft.ook over de problemen met de nieuwe generaties allochtonen genieten zij op ruime wijze het voordeel van de twijfel.
Wij stemmen dus weer S.P. en Jan ik alle vertrouwen in Jouw klub ga zo door!!!!



barry (Nederland verliest zijn intolerantie),
geplaatst op 12-06-2006 11:34:

ook ik vind dat nederland te ver gaat met marrokanen we zyn veels te tollerant ik sluit me volledig by t rechtse blok aan aanpassen .opsluiten enof oprotten met die gasten!



Mathijs (Peter heeft er al vijf in the pocket),
geplaatst op 03-11-2005 1:58:

Op http://www.nieuwszicht.com hebben ze een peiling gestart om te zien wat Nederland denkt van Peter R. de Vries en zijn PRDV.



Mathijs (Peter R. de Vries als Minister-President?),
geplaatst op 02-11-2005 10:57:

Op http://www.nieuwszicht.com hebben ze een stelling gestart om te peilen hoe Nederland over Peter R. de Vries en zijn PRDV denkt.



Pepernoot (Openbaar Ministerie discrimineert!),
geplaatst op 22-10-2005 14:16:

Pamela Hemelrijk heeft hier een goede column over geschreven: AUTOCHTOON MAG GEEN AANSLAGEN VOORBEREIDEN, ALLOCHTOON WEL.

Zie link



martijn (Samir A. is wéér vrij!),
geplaatst op 18-10-2005 9:51:

Van mij mogen ze hem vast houden tot die bijna verrot en dan terug sturen naar marokko samen met die vriendjes en dat wijf van hem



Marius (Geen respect voor de Koran),
geplaatst op 22-07-2005 8:03:

Bullshit. Het zijn verdachten. Ongetwijfeld zitten er een hoop boeven tussen, maar zolang er niets bewezen is kun je ze ook niet mishandelen. Zeker nu het enige tijd later duidelijk is dat er ook een hoop onschuldige mensen gemarteld zijn in guantanamo bay wordt ik er behoorlijk ziek van dat zogenaamd beschaafde mensen dat soort barbaarse praktijken verdedigen.

Amerika komt op voor internationaal recht? Het is het land dat het de laatste tijd het meest genegeerd heeft. Als je democratie een dienst wil bewijzen zou je Amerika aan moeten pakken.



Marius (Nederland de enige dwarsligger?),
geplaatst op 22-07-2005 7:40:

Frankrijk had vóór ons al tegen gestemd. Wat ik mij afvraag is hoe politici het uberhaupt in hun hoofd halen om zoveel zaken op 1 hoop te gooien. Er zaten echt heel erg veel voordelen aan die grondwet, maar ook bepaalde nadelen die het uiteindelijk onwenselijk maken. Waarom werd er niet afzonderlijk over die dingen gestemd? Waarschijnlijk komt dat omdat er al handjeklap heeft plaatsgevonden tussen allerlei landen, politici en groeperingen. Dus in plaats van datgene in te voeren wat de mensen het beste vinden, wordt er over zo’n beetje elk onderwerp een compromis afgesloten dat vlees noch vis is. Hoe kan iemand zich echt een mening vormen over zo’n grote hoop compromissen?

Ik denk dat met het stemmen tegen deze grondwet de vooruitgang in de EU uiteindelijk beter af is. De monsterlijke vorm en de daarvoor verantwoordelijke ontstaansgeschiedenis van de weggestemde grondwet kenschetsen precies die kanten van de EU waar we vanaf moeten. Dat kan niet door zo’n vreselijk voorbeeld daarvan aan te nemen. Tis misschien in eerste instantie triest, maar soms moet je een paar stappen terug om de juiste sprong te maken. Met halfbakken geschuifel kom je er niet.



Viviane Rose (Nederland de enige dwarsligger?),
geplaatst op 16-07-2005 15:08:

We weten nu dat we niet de enige tegestemmers zijn. Helaas wisten weinig dat je blanco kon stemmen. Want ik ben niet tegen de grondwet, maar ik vind dat enkele punten herzien moeten worden.
En tuurlijk maakt het uit wat je stemt. Misschien heb je weinig stem, maar er gebeurd altijd wel iets mee. En ik stem, omdat ik vind dat het belangrijk is te stemmen. Als je gelooft dat niets veranderd, niemand meer gaat stemmen…ik denk dat dat zeker uit zal maken.(Ik ben laat met deze reactie….houdt iemand er nog mee bezig?)



Woutertje (‘Nee’ stemmen een emotionele keuze (?)),
geplaatst op 27-05-2005 8:55:

Als NL nee zegt, heb je ook kans dat NL straks niet meer de slagader van Europa is, maar dat dat heel snel wordt overgenomen door een van de andere landen.



Mr. Speaker (Nederland de enige dwarsligger?),
geplaatst op 27-05-2005 8:52:

Het lullige is dat de regering nu een referendum gaat houden wat over niks gaat. Terwijl zaken die wel ergens over gingen nooit aan de bevolking zijn voorgelegd: Euro, Sjengen, etc. Er veranderd helemaal niets als je voor of tegen stemt het is toch allemaal al bepaald.



jkd (‘Nee’ stemmen een emotionele keuze (?)),
geplaatst op 26-05-2005 22:09:

Het is voor mij een absoluut raadsel waarom wij (nederland) zo graag deel uitmaken van Europa.
1 ding is zeker Europa kan niet zonder Nederland. Want over ons grondgebied (de zeehavens Rotterdam en Antwerpen (westerschelde)) wordt nagenoeg geheel Europa voorzien van goederen.
Waarom zouden wij deze unieke positie prijs geven en wat krijgen wij er dan voor in ruil. Nederland is de slagader van Europa. De afgelopen decennia heeft Nederland flink geinvesteerd in zijn delta werken, havens en de logistieke ontsluiting hiervan (betuwelijn). Nu Oost Europa tot groei komt is het tijd om te oogsten. Een unie die de grenzen van Europa bestuurt, bestuur meteen ook de zeehavens en dus geven we onze unieke positie weg. We hebben in de toekomst voldoende vraagstukken in Nederland op te lossen waar we eiigenlijk niet weten hoe we aan het geld moeten komen. Welnu de ontwikkeling van Oost Europa kan hier een prima bijdrage in leveren, maar dan moeten we de touwtjes wel in handen blijven houden.
NEE, tegen de grondwet lijkt mij logisch.




Laatste Reacties

P.Th. de Treek (We gaan weer stemmen):
TEGEN EU! Weg met die EU klojo’s! Ze...
Anne (Anja Hazekamp (PvdD): geen oneindige economische groei op eindige planeet):
Lijkt mij ook!
SchoolGuard Nederland (Geweld op school):
SchoolGuard Nederland Voor veiligheid op school
Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
FoXZuni (Nederland verliest zijn intolerantie):
vergeef mij de fouten beer moet...
Meer reacties...

 

Tips, ideeën, suggesties?
tips@stemblog.nl