Politiek nieuws op het web

Zoeken


Vraag: voorbeelden van islamisering?

Gepost op Thursday, 16 April 2009 om 2:22 door in Uncategorized | No Comments »

fitnaadGeert Wilders gaat een vervolg op Fitna maken. Fitna II zal de invloed van ‘de massa-immigratie uit moslimlanden’ naar het Westen in beeld brengen. Gaat u als 55% Groenlinksige D66-er nu niet gelijk weer met Godwins strooien dat is meer iets voor somberende bloggers. Laten we de Wisdom of the Crowds van Sargasso constructief inzetten om Geert op weg te helpen nu eens een geslaagde propaganda film te maken zodat Nederland niet weer een pleefiguur slaat. Want toegegeven die eerste Fitna film was internationaal een flop: nauwelijks brandende ambassades, krachtige boycots en ander islamitisch geweld waar de PVV-leider zo op had geanticipeerd. De Hollandse moslims reageerden zelfs ronduit kalm en genuanceerd?!

Bij deze een oproep om in de comments toetsbare invloeden van ‘de massa-immigratie uit moslimlanden’ op de Westerse samenlevingen aan te dragen.

Er zijn mensen die roepen dat we binnen vijf jaar in Nederland sharia rechtspraak hebben. Maar in dit topic is het de bedoeling dergelijke voorspellingen te onderbouwen met concrete voorbeelden. U zou uw voorbeelden kunnen opsplitsen in ACTIE en REACTIE om de vermeende islamisering van de samenleving te concretiseren. Bijvoorbeeld, ACTIE: steeds meer moslims eisen een vrouwelijke arts voor hun vrouwen en de REACTIE: artsenvereniging KNMG stelt moslims in het gelijk bij eis voor vrouwelijke arts. Als u uw bijdragen vergezeld van bronnen dan kunnen we vervolgens een gegeregelde meningsuitwisseling hebben over of hier de Westerse waarden in het gedrang komen en er daadwerkelijk islamisering van de samenleving optreedt? Het mogen voorbeelden zijn vanuit het gehele Vrije Westen: Nederland, Europa, Australië of de VS. Misschien neemt deze exercitie cineast Geert alle wind uit de zeilen, maar misschien worden er toch concrete voorbeelden van islamisering gevonden? Succes!

Lees verder op http://sargasso.nl/archief/2009/04/16/vraag-voorbe…

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie:

Je kunt eenvoudige tags (<b>, <i> en <img src="image-url">) en smilies gebruiken,
URL's (incl http) worden automatisch gelinkt.



Laatste Reacties

P.Th. de Treek (We gaan weer stemmen):
TEGEN EU! Weg met die EU klojo’s! Ze...
Anne (Anja Hazekamp (PvdD): geen oneindige economische groei op eindige planeet):
Lijkt mij ook!
SchoolGuard Nederland (Geweld op school):
SchoolGuard Nederland Voor veiligheid op school
Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
Marleen (Europese Grondwet homo gezind):
Hoi!  Sorry om niet ontopic te reageren,...
FoXZuni (Nederland verliest zijn intolerantie):
vergeef mij de fouten beer moet...
Meer reacties...

 

Tips, ideeën, suggesties?
tips@stemblog.nl